Laskuvarjojääkärikillan Grönlannin retkikunta 1999

retkikunta sijainti kuvagalleria varusteet tukijat
päiväkirja TUOREIN PÄIVÄKIRJAMERKINTÄ
 

 

KENTTÄ-
SAIRAALA
TIEDOTTAA

 

 KATSO GRÖNLANNIN RETKIKUNTA
TV1 A-STUDIOSSA KESKIVIIKKONA
18.8. klo 21.05

Torstai 8.7.1999

Retkikunta on kotiutunut Suomeen (torstaina 8.7.1999 klo 00.55).

Suurkiitokset ReklaamiKarille ja Kari Niemiselle. Hänen ahkeruutensa ja retkikunnan eteen tekemänsä työn ansiosta sivut ovat olleet jatkuvasti ajantasalla ja yhteydet retkikunnan ja muun maailman välillä ovat toimineet erinomaisesti. Kiitokset myös Kalle Lindellille karttasivun toteutuksesta ja päivityksistä sekä Tapani Keskikurulle eriomaisesta ja oma-aloitteisesta toiminnasta Kangerlussuakin yhteyshenkilönä.

Haluamme kiittää kaikkia teitä, jotka olette seuranneet matkaammme sivujemme kautta. Erityiskiitos sille valtavalle joukolle, joka lähetteli sähköpostia ja terveisiä retkikunnalla matkamme aikana. Niiden viestien merkitys oli korvaamaton. Saimme niistä voimia ja kannustusta niin arkiseen hiihtoon kuin jokapäiväiseen puurtamiseenkin. Viestejä tuli ympäri maailman ja niiden ansiosta olimme tarkasti selvillä niin Helsingin helteistä, Bosnia tilanteista, Saudiarabian hiekkamäärästä kuin Pekingin polkupyöräruuhkistakin.

Säännölliset päiväkirjamerkinnät loppuvat tähän. Näiden sivujen kautta tiedotamme kuitenkin jatkossakin retkikuntaa koskevista uutisista. Tutusta osoitteesta löytyy ajastaan myös ajankohtaiset tiedot retkikunnasta kertovista TV-ohjelmista.

TV-Nytt (YLE1) klo 18.15. torstaina 8.7.1999

Retkikunnalla kaikki hyvin

 

Sähköpostia retkikunnalle osoitteella gronlant@saunalahti.fi

 

EDELLISET VIESTIT

 

 


LASKUVARJOJÄÄKARIKILTA - AIRBORNE RANGER CLUB OF FINLAND

Webmaster Reklaamikari reklaami@sgic.fi
Sivujen suunnittelu Poppicok
poppis@poppicok.inet.fi

saunalahti