Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Haluatko kertaamaan?

8.3.2022 @ 08:00 - 30.4.2022 @ 17:00

Haluatko kertaamaan? Lähde mukaan Laskuvarjojääkärikillan VEH-toimintaan!

Utin Jääkärirykmentti järjestää yhteistyössä Laskuvarjojääkärikillan kanssa vapaaehtoisia kertausharjoituksia (VEH). Laskuvarjojääkärikilta nimeää harjoituksiin osallistujat toimintaan sitoutuneista reserviläisistä muodostetusta VEH/kouluttajapoolistaan. Harjoitukset ovat sisällöltään vaihtelevia. Killan reserviläisiä tarvitaan esimerkiksi kouluttaja- ja maalimiestehtäviin. Harjoituksissa Laskuvarjojääkärikillan reserviläiset saavat myös itse koulutusta ja pääsevät harjaannuttamaan omia taitojaan (mm. ammunta ja linjataidot).

 

Seuraava VEH järjestetään 30.5 – 3.6.2022 ja mukaan kaivataan motivoituneita tekijöitä. Ilmoittaudu mukaan Laskuvarjojääkärikillan VEH/kouluttajapooliin lsvjk.veh@gmail.com

Kerro viestissä nimesi, kurssisi ja mahdollinen hyödynnettävissä oleva erityisosaamisesi. Kerro lisäksi pääsetkö alustavasti osallistumaan 30.5 – 3.6.2022 harjoitukseen. Harjoituksiin osallistuville lähetetään kertauskutsut lähempänä kutakin harjoitusta.

 

Kriisinhallintaharjoitus Jämillä 20-21.3.2022

CMC-Finlandin kriisinhallintaharjoitus Jämillä tulee taas ja rastikouluttajia kaivataan. Toiminta on laskuvarjojääkäreille sopivan reipasta, mukaan tervetulleita kaikki vanhoista konkareista uusiin tekijöihin! Toiminta sunnuntai-illasta maanantai-iltapäivään. Saapua voi omalla kyydillä myös aikaisin ma-aamuna. Hotellimajoitus + päivällinen sunnuntai-iltana ja runsas aamiainen sekä pussilounas maanantaina tarjotaan talon puolesta. Yhteiskyytejä järjestetään ainakin Jyväskylästä ja Tampereelta. Pistä ilmoittautumisen yhteydessä tietoa tarvitsetko kyytiä. Jos sinulla on oma auto, jota voit tarjota yhteiskyyditysvälineeksi niin pistä tästä infoa. Matkakulut korvataan jos oma auto on käytössä. Ilmoittautumiset sähköpostilla: Pirkanmaa/muu Suomi pirkanmaanlsvjk@gmail.com Keski-Suomen alue: keskisuomenpo@gmail.com Nimi + kurssi + sposti + puhelinnumero + kyytitarpeet/kyytitarjoamiset.

Details

Start:
8.3.2022 @ 08:00
End:
30.4.2022 @ 17:00
Sidebar