Ajankohtaista

Kilta täyttää 60 vuotta!

Tervetuloa mukaan Laskuvarjojääkärikillan 60-vuotisjuhliin!

Juhlaviikonloppua vietetään 3.-5.5.2024 Hämeenlinnassa. Luvassa on varsinaisen juhlaillan lisäksi paljon muutakin ohjelmaa:Perjantaina 3.5. klo 17 alkaen päivällinen, juhlaseminaari sekä vuosikokous. Kurssi 8 pitää 55v tapaamisen iltapäivällä klo 12 alkaen.Juhlaseminaarin esitelmät kertovat suomalaisten erikoisjoukkojen aselajin juurista, nykypäivästä ja tulevaisuudesta sekä killan roolista ja historiasta yhteistyökumppanina. Seminaarissa puhujina ovat Mikko Porvali, Hannu Ahokanto sekä Jussi Kosonen.

Lauantaina 4.5. on järjestettyä oheisohjelmaa sekä vapaata aikaa yhdessäololle ennen iltajuhlaa.Kuljetukset Aulangolta lähtevät Hämeenlinnan kaupungin vastaanotolle Raatihuoneelle n. klo 1530. Ohjelma Raatihuoneella n. klo 16-17 ja sen jälkeen paluukuljetukset Aulangolle, jossa iltajuhla alkaa klo 18. Juhlapuhujana on Janne Jaakkola.Iltajuhla tumma puku tai paraatipuku, kunniamerkit.Tilaisuudet avec (pl. vuosikokous vain jäsenille).Lauantain oheisohjelmasta löytyy tarkempia tietoja killan nettisivuilta. Luvassa on mm. ohjattu käynti Panssarimuseolle, ABNR MCC:n moottoripyöräajo, golfin peluuta sekä muuta liikuntaa.Scandic Aulangosta on killalle varattu iso kiintiö hotellihuoneita. Huonevaraukset hoituvat ilmoittautumislomakkeella, maksu majoittautumisen yhteydessä hotellilla. Hinnat sisältävät aamiaisen sekä kylpyläosaston vapaan käytön.Yhden hengen huone 119 €/vrk, kahden hengen huone 139 €/vrk (Standard room)Lauantain illalliskortin hinta on 60 euroa. Perjantain seminaarin ruokailun maksu 10 euroa.Maksut kerätään lähempänä juhlia.Voit osallistua yhteen tai useampaan viikonlopun ohjelmista!Ilmoittautuminen on tärkeätä tarjoiluiden varaamiseksi.Hotellihuonevaraukset on tehtävä 31.3.2024 mennessä.Muuhun ohjelmaan on ilmoittauduttava 21.4.2024 mennessä.

Seuraa tätä artikkelia:

Tarkemmat tiedot ohjelmasta osallistumis-maksuineen päivitetään tämän julkaisun yhteyteen sekä julkaistaan Keskuslukossa 1/2024.