Moottoripyöräkerho

 

Laskuvarjojääkärikillan moottoripyöräkerho (Airborne Rangers MCC) on yksi killan toimialoista ja sen puheenjohtaja on samanlainen toimialavastaava kuin muidenkin toimialojen vastaavat. Kerho tukeutuu toiminnassaan killan olemassa oleviin rakenteisiin. Kerhon sisällä on määritetty jäsenille tarkoituksenmukaiset tehtävät, kuten puheenjohtaja, varajohtaja, turvallisuusvastaava, ajojohtaja, varainhoitaja jne.

 

 

Kerhon jäseneksi voi liittyä sellainen Laskuvarjojääkärikillan jäsen, joka omistaa tai jolla on pysyvä käyttöoikeus moottoripyörään ja joka harrastaa aktiivisesti moottoripyörällä ajoa (aktiivisuuden taso on määritetty erillisessä ohjeessa). Aktiivisuus on osoitettava vuosittain jäsenyyden säilyttämiseksi. Aktiivisuutta ei tarvitse kuitenkaan osoittaa sinä vuonna, kun henkilö on YK/Nato-operaatiossa ajokauden aikana.

 

 

 

 

 

 

Moottoripyöräkerho järjestää ajokauden aikana kuukausittain useamman vuorokauden kestäviä ajotapahtumia kotimaassa ja ulkomailla. Niiden yhteydessä on usein tutustumisia sotahistoriallisiin kohteisiin paikan päällä. Vakiotapahtuma on kokoontuminen ja ryhmäajo kiltapäivien yhteydessä, jonka aikana sovitaan yhdessä seuraavan vuoden ajokohteet.

Kerhossa on tällä hetkellä noin 40 jäsentä.

YHTEYDENOTOT: abnr.mcc@gmail.com

 

 

 

 

 

 

KAUDEN 2020 TÄRKEIMMÄT AJOTAPAHTUMAT:

Pölynpoistoajo, Etelä-Suomi 9.5.

Lofootit, Ruotsi, Norja ja Suomi 5. – 11.6.

Biisoniajo, Ruokolahti 17. – 19.7.

Kiltapäivät, Utti 21. – 23.8.

Operaatio Market-Garden, Hollanti 17. – 22.9.

Etelän Pystymettä lokakuun loppu

 

GALLERIA:

Pystymettä 2019

Kiltapäivät 2019

Veteraaniralli 2019

Normandian maihinnousun 75-vuotisjuhlat 2019